Adverteren

Met Arrow Classic Rock bereikt u luisteraars die echt luisteren...

De doelgroep van Arrow Classic Rock bestaat uit liefhebbers van rockmuziek. Daarvoor stemmen ze bewust af via kabel, online of dab+.
Een bewuste keuze, dus een hoge luisterintensiteit, dat spreekt voor zich. Met ook 's avonds en in het weekend opvallend veel luisteraars. 

Onze luisteraars zijn middelbaar tot hoger opgeleid en behoren tot de hogere welstandsklasse, voornamelijk in de leeftijd tussen de 25 en 59 jaar. Ook in de zakelijke doelgroepen, B2B, Zakelijke Beslissers (wagenpark, financiën, ICT, kantoorinrichting) en MKB boekt Arrow Classic Rock prima resultaten. Is dat uw doelgroep? Dan zit u goed bij Arrow!

ARROW BESTAAT 20 JAAR!

Daarom hebben we voor adverteerders die kiezen voor landelijk bereik een speciale aanbieding, met - doe eens gek - advertentietarieven van 20 jaar geleden... of langer! Klik op de button hieronder voor meer informatie.

 


Adverteerders die kiezen voor landelijk bereik.

Wilt u met uw reclameboodschap landelijke dekking, neem dan contact op met E Power Radio & Online.
Wie bieden creatieve oplossingen voor elke branche en elk budget, met de mogelijkheid om uw boodschap te versterken via onze website.
Zo horen én zien onze luisteraars uw boodschap!


 

Of kiest u voor regionaal adverteren?

Arrow Classic Rock biedt ook de unieke mogelijkheid om per regio te adverteren! Via ons editiestelsel kunt u de doelgroep in uw directe omgeving benaderen en op deze manier dus meer rendement halen uit elke reclame euro! Onze media adviseurs wonen in uw regio en weten wat er speelt… zo kunnen ze u het beste advies geven en het meest rendabele advertentiepakket op maat.

Mail voor regionale inzet naar sales@arrow.nl. Wij nemen direct en vrijblijvend contact met u op!